Terme Tuhelj spremne za 10. Susrete Političke akademije HNS-a!

Terme Tuhelj spremne za 10. Susrete Političke akademije HNS-a!

Tuhelj, 17. lipnja 2015. – Terme Tuhelj spremne su za održavanje 10. Susreta Političke akademije HNS-a za sve izabrane predstavnike u JL(R)S. Susreti će se ove godine održati 5. srpnja.

Svoja sportska umijeća u osamnaest sportskih disciplina pokazat će vijećnici sportaši iz svih HNS-ovih županijskih organizacija.


U ugodnoj i radnoj atmosferi održan je zadnji u nizu sastanaka u vezi 10. Susreta, kojim se obilježava i deset jubilarnih godina postojanja, rada i djelovanja HNS-ove Akademije. Na sastanku su dogovoreni detalji, protokol i zadaci za koje vjerujemo da će biti odlično odrađeni kako bi Akademijini susreti prošli fantastično.

Sastanku su iz mjesta županije domaćina prisustvovale Marija Puh, tajnica iste i Ana Florjan, nastavnica Akademije, a ispred Akademije Boris Blažeković i Vesna Dominković. Terme Tuhelj predstavljali su voditelji sportova, ugostiteljstva i marketinga Termi, kao i osobe zadužene za konačnu realizaciju cjelodnevnog događaja.

Hvala HNS-ovoj krapinsko-zagorskoj organizaciji na suradnji i veselimo se 10. tradicionalnim, a ove godine i jubilarnim Susretima Političke akademije HNS-a za sve izabrane predstavnike u JL(R)S.

Vidimo se 5. srpnja! Destinacija – Tuhelj!

Politička akademija HNS-a

« Povratak na ostale vijesti | Napisano 02.07.2015.