održan sastanak i otvorene nove prostorije

održan sastanak i otvorene nove prostorije

Posebno svećano bilo je u utorak, 31.5. u HNS-u Zagrebačke županije. Nakon godina potrage i čekanja, napokon su otvorene nove prostorije koje zajednički koriste HNS ZŽ i podružnica Trnje. Poklopilo se to i s obilaskom novog predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka Zagrebačkoj županiji.


U potpunosti ispunjenoj velikoj dvorani na novoj lokaciji u Gruškoj 20 održan je sastanak s predsjednikom HNS-a Ivanom Vrdoljakom i glavnim tajnikom stranke Srećkom Ferenčakom. O stanju u zemlji te mogućim novim parlamentarnim izborima bilo je riječi u prvoj točki, a članovi stranke iz cijele županije imali su puno pitanja za novog predsjednika. Očito je da je tema odnosa u vladi i parlamentu trenutno top tema u zemlji. U drugom dijelu raspravljalo se o dolazećim lokalnim izborima od kojih HNS u Zagrebačkoj županiji očekuje još bolje rezultate i povečanje broja gradonačelnika i načelnika u županiji kako je u svom obračanju istaknuo Dubravko Ponoš, predsjednik HNS-a ZŽ.

Ponoš je za kraj obećao najbolji rezultat HNS-a do sada u Zagrebačkoj županiji, a da bi to postigli trebamo svi zajedno dati sve od sebe. Rezultat tada neće izostati- zaključio je Ponoš.

D.K.

« Povratak na ostale vijesti | Napisano 03.06.2016.