Još jedna uspješna biciklijada HNS-a Velika Gorica

Još jedna uspješna biciklijada HNS-a Velika Gorica

Desetu Turopoljsku biciklijadu HNSa nije spriječila ni kiša. Na pucanj turopoljskog topa u nedjelju, 19. lipnja pedaliralo se sve u šesnaest iz centra Velike Gorice pa sve do izletišta 'Odranski ribič'. Pridružili su nam se i HNSovci iz Dugog Sela, Orla i Rugvice te ekipa Ženske inicijative HNSa Grada Zagreba, koja je pomagala u organizaciji.


Jubilarna Biciklijada HNSa i ove je godine održana pod pokroviteljstvom HNSa Zagrebačke županije.
Veliki tulum na kojemu se i pjevalo i plesalo ali i pojeo ukusan grah posjetio je i naš zastupnik u Europskom parlamentu Jozo Radoš. Hvala svim biciklisticama i biciklistima, svim gostima, a napose sjajnoj ekipi velikogoričkih HNSovki i HNSovaca koji su još jednom demonstrirali svoje sjajne organizacijske vještine. Hvala osoblju 'Odranskog ribiča'.
Pobjednici turnira u beli su Mira Haluga i Stjepan Kavur. Najmlađi sudionik ovogodišnje Biciklijade HNSa je Lovro Pranić (5), a najstariji Josip Bartalanić (72). Nagradu za najljepši osmijeh Biciklijade dobio je Roman Bergman. Mister Turopoljske biciklijade HNS-a 2016. je Mladen Freškura, prvi pratitelj mu je Hrvoje Freškura, a drugi Goran Cindrić. Miss Turopoljske biciklijade HNS-a 2016. je Violeta Mišerić, njena prva pratilja je Tatjana Bajo, a druga pratilja joj je Lana Janković.

Goran Beus Richenbergh

« Povratak na ostale vijesti | Napisano 28.06.2016.